چگونه برف پاک کن را عوض کنیم؟
برف پاک کن ماشین ، وسیلهای است که برای پاک کردن برف و باران و گه گاه تمیزکردن شیشهٔ خودرو به کار میرود. اولین برف پاک کن کارآمد اتومبیل در ۱۹۰۳ میلادی به وسیله بانوی مخترع آمریکایی، مری اندرسون ابتکار شد.
برف پاک کن طی یک سده، رفته رفته از وسیلهای پیش پا افتاده در خودروهای کهن، به عضوی پراهمیت در خودروهای مدرن تبدیل شد. تا جایی که خودروسازان مختلف در عرصه جهانی همواره میکوشند با مطالعات و پژوهش بسیار این قطعه را نسبت به گذشته هوشمندتر و کارآمدتر کنند.
نصب برف پاک کنهای بدون تیغه یا Boneless و سیستمهای برف پاک کن هوشمند با تشخیص شدت بارندگی و سرعت خودرو را میتوان از جمله این پیشرفتها دانست.

دو آزمایش ساده برای برف پاک کن ماشین
اگر میخواهید بدانید چه زمانی باید تیغه لاستیکی برف پاک کن اتومبیلتان را تعوض کنید دو آزمایش ساده میبایست مدنظر قرار بدهید. اول اینکه با یک بازدید چشمی ساده میتوان متوجه شد تیغه برف پاک کن هنوز قادر به جمعآوری صحیح آب از روی شیشه خودرو هست یا خیر.
اگر در تیغه به مرور زمان و قرار داشتن در معرض شرایط مختلف آب و هوایی ترکهای ریز و درشت ظاهر شده باشد دیگر نمیتوانید روی آن تیغه حساب باز کنید. اما اگر تیغه ظاهری کاملا سالم دارد، بهتر است تصمیمگیری درباره تعویض یا عدم تعویض آن را به انجام آزمایش دوم موکول کنید.
آزمون وارسی دوم نیز کاملا ساده است. برای اینکار تا باران بعدی باید منتظر بمانید. اگر حین بارش باران از برف پاک کن استفاده کردید اما همچنان شاهد باقی ماندن آب روی شیشه و از میان رفتن بخشی از دامنه دید خودتان بودید، باید با اطمینان به اولین فروشنده لوازم یدکی مراجعه و تیغههای نو برای برف پاک کن خریداری کنید.
چند توصیه ساده
نحوه تعویض این تیغهها نیز برای خودروهای معمول بازار چندان کار پیچیدهای نیست اما در خودروهای مدرنتر به دلیل وجود سنسورها و ظرافتهای خاص تیغههای مدرن حتما باید توسط تعمیرکار متخصص انجام شود.
در یک خودرو معمولی اگر خودتان تصمیم به این کار گرفتید، پیش از همه توجه داشته باشید که حتما تیغه برف پاک کن مخصوص ماشین خودتان را خریداری کنید. همچنین پیش از هرگونه اقدامی بخش فلزی و بازو سازه برف پاک کن ماشینتان را به دقت مورد بررسی قرار دهید تا کاملا متوجه بشوید چگونه میتوان تیغه لاستیکی را از بخش فلزی جدا کرد. حتی برای این کار توصیه میشود بخش فلزی پارو برف پاک کن را از بازو آن جدا کنید.
البته باز هم پیشنهاد میکنیم اگر چندان با تعمیرات ساده خودرو آشنایی ندارید حتی این موضوع را نیز به یک تعمیرکار بسپارید و با صرف هزینهای اندک مانع از وارد آمدن خسارت به این بخش مهم از خودرو شوید.